Japansk Keramik

Soba

Hvordan man spiser Mori-soba

Vores soba-nudelsæt inkluderer små skåle til dyppelse, en flaske til sauce, og en lille skål til servering af krydderier (hakket forårsløg og wasabi) som vist på billedet. Sættet kan selvfølgelig også bruges til Udon.

Smagen af soba nydes bedst, hvis du ikke putter krydderierne (hakket forårsløg og wasabi) i soba-suppen, men i stedet putter en passende mængde oven på nudlerne, hver gang du spiser dem. Det er ikke nødvendigvis en dårlig idé at tilsætte krydderier til suppen, man opnår bare en anden effekt hvor saucen kommer til at smage stærkere og bliver mere dominerende.

Når man spiser, er grundreglen at dyppe den nederste halvdel af en mundfuld soba i suppen. Derefter slubres nudlerne ind i munden, og det er intet problem hvis du larmer! Sug de hele nudler ind i munden på én gang uden at bide det over halvvejs. Du kan holde nudelsuppeskålen i hånden.

Produkter

japansk-keramik tilbyder flere slags suppeflasker og skåle med krystalglasur.

Alle produkter fremstilles med hvid eller gennemsigtig glasur indvendig og krystalglasur udvendig. For at sikre fødevaresikkerheden bliver alle produkter brændt ved høj temperatur og senere behandlet med oxidætsning.

Indkøbskurv